Tempur Promise Kontinentalsäng

Tempur Promise Kontinentalsäng
Tempur Promise Kontinentalsäng
Beskrivning av Tempur Promise Kontinentalsäng

Promise är en stilren kontinentalsäng med den klara fördelen att toppskiktet är heltäckande, fritt från besvärande skarvar. Upplev det berömda Tempurstödet i en ytterst elegant säng.Om designen hos Tempur North inte faller dig i smaken så kan du landa tryggt i den klassiska elegansen hos Promise. Med en Tempursäng får du ett stöd som inte sviker. Du kommer märka skillnaden när du lägger dig ner, hårt till en början för att sedan mjukna och anpassa sig exakt efter din kropp. Du kommer även märka att du kan ligga i samma ställning länge, utan att känna behovet av att vrida och vända på dig. Du har nu hittat en optimal sovställning. Precis som med andra Tempursängar så finns Promise att få i tre olika känslor. Tillgängliga Färger: Sand, Light Grey, Ocean Blue, Cacao, Onyx, Aubergine, Graphite, ChocolateGaranti: 10 års garanti mot sättningar orsakade av tillverknings- eller materialfelFasthet: Cloud, Original, Sensation – ID: 21105753-2 – model: Promise – size: 180×210 – color: Chocolate – Depth: Cloud – feet: Design Krom 12cm – Headboard: Ingen

Läs mer om Tempur Promise Kontinentalsäng...


Hitta Tempur Promise Kontinentalsängäven i dessa butiker...