Mille Notti Fontana handduk

Mille Notti Fontana handduk
Mille Notti Fontana handduk
Beskrivning av Mille Notti Fontana handduk

Mille Notti Fontana Handduk har en känsla av vardagslyx. Tillverkade i ekologisk kammad bomullsfrotté av finaste kvalitet. Ljuvligt mjuka med en utmärkt absorptionsförmåga. Välj mellan många härliga färger.Bomullen är ringspunnen vilket innebär att de ekologiskt odlade bomullssträngarna har vridits och tunnats ur så att de blir extra fina, starka och mjuka. Resultatet blir en frotté som behåller sin fina kvalitet länge. Med kammad bomull menas att man kammat bomullsgarnet för att avlägsna de korta fibrerna, vilket resulterar i en mjukare väv av god kvalitet som inte noppar sig.Ju högre vikt, g/m2, en handduk har ju mjukare är den och bättre absorberande effekt får den. Denna handduk har vikten 650 g/m2 vilket klassas som lyx.ProduktegenskaperKvalitet: 100 % ekologiskt bomullEkologisk bomullGOTS certifieradÖKO-TEX certifieradTillverkningsland: PortugalTvättrådSkötselråd: Tvättas i 60 grader. För att behålla absorptionsförmågan rekommenderas tvätt utan sköljmedel. Torktumla på medelvärme. – ID: 11219247 – model: Fontana – size: 70×140 – color: Rost

Läs mer om Mille Notti Fontana handduk...


Hitta Mille Notti Fontana handdukäven i dessa butiker...