Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Säng

Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Säng
Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Säng
Beskrivning av Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Säng

Tron på att även det allra bästa kan bli bättre har alltid varit en stark drivkraft när Jensen utvecklingar sina produkter. I Supreme kollektionen syns detta mer än i någon annan säng. Deras inspiration är hämtad från den norska naturen. Ulltextilierna är speciellt designade för Supreme. Bäddmadrass Starrose ingår i sängen. Vi har valt att leverera sängen med 2 st separata bäddmadrasser från 160 bredd och uppåt.Modellen har inbyggd Headrest-funktionen vilken anpassar sängen så att nacke och huvud alltid hamnar i en korrekt position. Steglös justering upp och ned av huvudänden individuellt, eller av huvud- och fotände samtidigt. Man kan parallellkoppla två sängar så att de kan styras synkroniserat med en fjärrkontroll. Med Jensens app för justerbara sängar kan du enkelt hitta din favoritposition. Finns även en minnesfunktion för ditt favortiläge. Praktisk lampa under sängen som kan tändas vid behov under natten utan att störa din partner. Mellandelen är utrustad med Jensen Aloy® vilket är Jensens bästa och mest flexibla fjädersystem, som kontinuerligt anpassar sig efter din liggställning och viktfördelning. Fjädersystemet ger en stor ytmjukhet i hela madrassen, eftersom de fastare zonerna först ger stöd när kroppen sjunker djupare ner i madrassen. Att botten även är utrustad med ett fjädersystem gör sängen skönare och men även stabilare.ProduktegenskaperMellanmadrass har Aloy® pocketfjäder 16 cm högI botten finns ett Reflect Pocketsystem 7 cm högt.Från 160 bredd är det två separata sängar men en hel klädsel över bottnarna.Från 160 bredd är det även 2 st separata bäddmadrasser.Stoppningsmaterial Innergetic® Latex som har utmärkta luft och fuktransporterande egenskaper.Starrose Bäddmadrass är 10 cm hög med en kärna av Innergetic® latex. Den öppna cellstrukturen i Innergetic® Sonocore Latex ger mycket god luft- och fuktgenomströmning. Stoppningsplattan är både perforerad och profilerad vilket ger en optimal ventilation. Dessutom får den en mjukare och en fastare sida. Bakterier och kvalster trivs inte i latex, därför blir sängklimatet renare och friskare. Överdraget är avtagbart och tvätbart 60°C. Tillverkad i NorgeSvanenmärktTvättrådVid fläckar använd skumtvätt för möbelvård. Följ tillverkarens rekommendationer. Bäddmadrassens överdrag är avtagbart och tvättbart i 60°C. Garanti5 års totalgaranti / 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.Övrig informationKontakta eller besök din närmaste SOVA butik för fler fasthets, tyg och tillbehörsalternativ. – ID: 21115856-3 – model: Supreme Aqtive II – size: 210×200 – color: 329 Misty Mint – Depth: Medium – feet: Triangle 14 Cm Matt Mässing – Headboard: Cozy Sänggavel

Läs mer om Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Säng...


Hitta Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Sängäven i dessa butiker...