Zwilling Twin 1731 Santokukniv 18 cm

Zwilling Twin 1731 Santokukniv 18 cm
Zwilling Twin 1731 Santokukniv 18 cm
Beskrivning av Zwilling Twin 1731 Santokukniv 18 cm

Exklusiv santokukniv från Zwillings serie Twin 1731 perfekt för dig som värdesätter högsta kvalitet i köket! Det här är en japanskinspirerad kniv som har ett brett och kraftigt blad. Kniven används till att skära och hacka alla sorters grönsaker frukter färska kryddor och kål. Den breda klingan gör att det blir luft mellan bord och knogarna på handen. Eggen är speciellt slipad så att kniven är extra vass. En riktigt praktisk allroundkniv för köket som kan användas till det mesta.

Kniven är smidd för hand ur ett enda stycke stål för att uppnå optimal geometri. Handtaget är elegant ergonomiskt utformat och gjort av exklusivt obehandlat endast inoljat ebenholtsträ. Knivarna i serien har ett högkvalitativt Cronidur-30®-knivstål och är FRIODUR®-is-härdade till en hårdhet på 60 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet och gör bladen motståndskraftiga mot rostangrepp samt håller kniven skarp längre. Slipvinkeln är 20° och skärpan kontrolleras med laserprecision.

Twin 1731 är Zwillings allra mest exklusiva serie och har fått sitt namn från när Zwilling startade sin knivproduktion 1731 i Tyskland. Serien är framtagen av den internationellt kände arkitekten och designern Matteo Thun. Zwilling lämnar livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Solingen Tyskland.

Läs mer om Zwilling Twin 1731 Santokukniv 18 cm...


Hitta Zwilling Twin 1731 Santokukniv 18 cmäven i dessa butiker...