Zwilling Twin 1731 Knivblock

Zwilling Twin 1731 Knivblock
Zwilling Twin 1731 Knivblock
Beskrivning av Zwilling Twin 1731 Knivblock

Denna serie är Zwillings allra mest exklusiva och har fått sitt namn från när Zwilling startade sin knivproduktion 1731 i Tyskland. Är designad av den internationellt kände arkitekten och designern Matteo Thun. Knivarna är smidda förhand med precision ur ett enda stycke stål för att uppnå optimal geometri. Handtaget är eleganta ergonomiskt utformade och gjorda av exklusivt obehandlat endast inoljat Ebenholtsträ. Knivarna har en högkvalitativt Cronidur 30® knivstål är FRIODUR® is- härdade till en hårdhet på 60 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet gör bladen motståndskraftig mot rostangrepp. och håller kniven skarp längre. Slipvinkeln är 20° och skärpan kontrolleras med laserprecision. Zwilling lämnar livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Solingen Tyskland.

Vackert stadigt knivblock i Ebenholtsträ med gömda magneter som håller knivarna på plats. Har plats för 5 knivar och 1 bryne.

Läs mer om Zwilling Twin 1731 Knivblock...


Hitta Zwilling Twin 1731 Knivblockäven i dessa butiker...