Zwilling Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver

Zwilling Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver
Zwilling Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver
Beskrivning av Zwilling Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver

Enfinigy Brödrost från Zwilling ger dig jämnt rostat bröd varje gång har flera funktioner och kan rosta 4 brödskivor åt gången. En stilren brödrost som passar in i alla kök och hem. Brödrosten har en ratt med vilken rostningsgraden kan justeras i 7 nivåer.

Använd uppvärmningsprogrammet för att värma på redan rostat bröd utan att bränna det och upptiningsprogrammet för att rosta fryst bröd. Lite tjockare bröd rostas bäst med bagelprogrammet. När bröden har rostats klart behöver du inte oroa dig för att de flyger ur brödrosten tack vare en soft lift-funktion som försiktigt för upp det frasiga brödet.

Brödrosten har en avtagbar smulbricka vilket underlättar rengöringen och är tillverkad i högkvalitativt stål. Förvara produkten smidigt tack vare den integrerade kabelupprullaren. Designad i Milano Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez och utvecklad i Tyskland. 5 års garanti vid registrering av produkt.

Läs mer om Zwilling Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver...


Hitta Zwilling Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silveräven i dessa butiker...