Witt Classic Salad Maker

Witt Classic Salad Maker
Witt Classic Salad Maker
Beskrivning av Witt Classic Salad Maker

Witt Classic Salad Maker hjälper dig att snabbt och smidigt riva eller skiva alla slags grönsaker nötter choklad och ost. Classic Salad Maker har fem rostfria stålknivar med olika funktioner så att du alltid kommer kunna hitta rätt för just det du behöver. Classic Salad maker har glidsäkra fötter som gör att den står stabilt och stadig när du arbetar med den höjden gör att du utan problem kan ha en tallrik eller skål direkt under och lätt samla upp exempelvis den perfekt rivna parmesanen.

5 rostfria stålknivar:
– jämna skivor
– våfflade skivor
– grovt rivjärn
– fint rivjärn
– extra fint rivjärn

Läs mer om Witt Classic Salad Maker...


Hitta Witt Classic Salad Makeräven i dessa butiker...