Viski Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri

Viski Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri
Viski Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri
Beskrivning av Viski Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri

En stilren shaker från Viski tillverkad i silver- eller guldfärgad rostfritt stål. Med denna shaker får du en perfekt mix då den är stabil i handen. Använd shakern tillsammans med ett glas som du har hemma eller komplettera med Professional Boston Shaker 80 cl.
Volym 50 cl.

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalitet erbjuder de allt du behöver till baren och lite till.

Läs mer om Viski Professional Boston Shaker 50 cl Rostfri...


Hitta Viski Professional Boston Shaker 50 cl Rostfriäven i dessa butiker...