Villeroy & Boch Petite Fleur Fat till kaffekopp

Villeroy & Boch Petite Fleur Fat till kaffekopp
Villeroy & Boch Petite Fleur Fat till kaffekopp
Beskrivning av Villeroy & Boch Petite Fleur Fat till kaffekopp

Ett fat till den klassiska kaffekoppen i från Petite Fleur Villeroy & Boch. Perfekt att komplettera med för det vore ju trist att inte kunna duka lika fint som vanligt bara för att olyckan har varit framme.

Petite Fleur från Villeroy & Boch är som en härlig sommaräng. Men klassiskt böjda former och lekfulla blomdekorationer skapar du enkelt en dukning som för tankarna till sommaren. I Petite Fleur serien finns bland annat tallrikar i olika praktiska storlekar kaffekoppar och muggar – allt för att du ska kunna duka med stil.

Läs mer om Villeroy & Boch Petite Fleur Fat till kaffekopp...


Hitta Villeroy & Boch Petite Fleur Fat till kaffekoppäven i dessa butiker...