Växbo Lin Sara Set Handduk/Trasa 50×70 cm Natur

Växbo Lin Sara Set Handduk/Trasa 50×70 cm Natur
Växbo Lin Sara Set Handduk/Trasa 50×70 cm Natur
Beskrivning av Växbo Lin Sara Set Handduk/Trasa 50×70 cm Natur

Set med Sara kökshandduk och disktrasa från Växbo lin. Handduken är tillverkad av 100% lin och ger en otrolig känsla mot huden. Är du varm känns linnet svalt och är du kall värmer linnet skönt. I köket passar dessa linnehanddukar till torkning av glas och porslin som handduk och som allduk vid matlagning. Handduken suger snabbt upp fukt torkar fort och är lätt att ha med överallt. Om du föredrar en slätare och mjukare handduk kan du med fördel mangla den.

Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig med riktiga stadkanter och fållad i två sidor. Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. När det behövs maskintvättas linnedisktrasan i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen så när trasan gjort sitt läggs den på komposten. Hängaren gör det enklare att hänga upp disktrasan på tork.

Tillverkad i Linlandet Häslingland.

Läs mer om Växbo Lin Sara Set Handduk/Trasa 50×70 cm Natur...


Hitta Växbo Lin Sara Set Handduk/Trasa 50×70 cm Naturäven i dessa butiker...