Växbo Lin Lilla Storm Handduk 35×50 cm Blå/Ljusblå

Växbo Lin Lilla Storm Handduk 35×50 cm Blå/Ljusblå
Växbo Lin Lilla Storm Handduk 35×50 cm Blå/Ljusblå
Beskrivning av Växbo Lin Lilla Storm Handduk 35×50 cm Blå/Ljusblå

Lilla Storm från Växbo lin är en liten handduk med en mängd användningsområden. Handduken är tillverkad av 100% lin och ger en otrolig känsla mot huden. Är du varm känns linnet svalt och är du kall värmer linnet skönt. I köket passar dessa linnehandukar till torkning av glas och porslin som handduk och som allduk vid matlagning. Den här lilla handduken suger snabbt upp fukt torkar fort och är lätt att ha med överallt. Om du föredrar en slätare och mjukare handduk kan du med fördel mangla den.

Handduken är tillverkad i Linlandet Häslingland.

Läs mer om Växbo Lin Lilla Storm Handduk 35×50 cm Blå/Ljusblå...


Hitta Växbo Lin Lilla Storm Handduk 35×50 cm Blå/Ljusblåäven i dessa butiker...