Umage Acorn Lampskärm 14 cm Stål/Grå

Umage Acorn Lampskärm 14 cm Stål/Grå
Umage Acorn Lampskärm 14 cm Stål/Grå
Beskrivning av Umage Acorn Lampskärm 14 cm Stål/Grå

Låt oss ta en promenad genom de fridfulla skogarna och beundra de små ömtåliga ekollon som ligger vid de majestätiska ekarnas rötter. Detta är ett minne du vill behålla! Det är enkelt och pittoreskt – precis som Acorn en lampskärm som kommer att se till att hålla det magiska minnet nära ditt hjärta och i ditt hem. Acorn består av tre delar: en mjuk silikonbägare ett slätt yttre skal av glas och en kärna i en distinkt metallisk yta som sammanflätas i en underbar symfoni.

Observera att denna lampskärm levereras utan sockel och glödlampa.

Läs mer om Umage Acorn Lampskärm 14 cm Stål/Grå...


Hitta Umage Acorn Lampskärm 14 cm Stål/Gråäven i dessa butiker...