Traeger Pelletsensor

Traeger Pelletsensor
Traeger Pelletsensor
Beskrivning av Traeger Pelletsensor

Med Traegers pelletssensor behöver du aldrig oroa dig för att dina pellets ska ta slut i grillen! Sensorn monteras enkelt uniti pelletstanken grillen kommer sedan automatiskt att hitta sensorn via WiFi och Traeger-appen.

Appen visar pelletsnivån i procent i både grill-menyn och Trager-appen. Informationen skickas till din mobila enhet tillsammans med temperatur och andra grilldetaljer. När pelletsnivån sjunker till ett visst värde skickar sensorn en varning för att informera dig om att det är dags för en påfyllning.

Sensorn fungerar på alla Traegers grillar som har inbyggt D2 WiFire-system:
– Pro 575
– Pro 780
– Ironwood 650
– Ironwood 885

Läs mer om Traeger Pelletsensor...


Hitta Traeger Pelletsensoräven i dessa butiker...