Traeger Grill Timberline 1300

Traeger Grill Timberline 1300
Traeger Grill Timberline 1300
Beskrivning av Traeger Grill Timberline 1300

Timberland 1300 från Traeger är en stor s k BBQ Smoker enligt många grillfantaster det bästa som hänt barbecue-världen.

Grillarna ur Timberland-serien är Traegers stora värstingar en förfinad och uppgraderad version av Pro-serien och med ännu fler finesser än Ironwood-grillarna. Det här är grillen för den största grillentusiasten!

Timberlands finesser innefattar bland annat ’super-smoke’ och automatisk varmhållning så att du kan anpassa tillagningen efter dina behov. Grillarna har även förbättrad isolering som håller temperaturer på mellan 75°C och ända upp till 260°C genom hela tillagningen – med en precision på +/- 3°C. Med en pelletstank som rymmer hela 109 kg kan du grilla hela sommaren om du önskar. Till Timberland 1300 får du dessutom fronthylla sidobord och en magnetisk skärbräda i bambu så att du får plats att förbereda och servera ditt kött på plats.

Grillarna eldas med hardwood pellets – en högeffektiv sammanpressad liten pellet som består av 100% trä helt utan tillsatser. Miljövänligare grillning finns inte. Du har full temperaturkontroll från lågtemp-rökning till traditionell barbecue.

Grillarna kan kontrolleras med WiFi via deras WiFire-teknik vilket kan ta din grillningen ytterligare ett steg mot det precisionsarbete det är. Därifrån kan du ändra temperaturen följa hur din mat tillagas och justera rökflödet. Du kan även ladda ned recept från Traeger direkt till din grill och följa enkla steg för steg-anvisningar.

– Temperaturkontroll och styrning via app och WiFi
– Super Smoke-läge (dvs möjlighet till extra mycket rök mellan 75°C-105°C)
– Håll varm-funktion som håller maten varm på grillen tills det är dags att äta
– Temperaturer mellan 75°C-260°C
– Digital temperaturstyrning med en precision på +/-3°C (genomsnitt mätt över 1 timme)
– Extra isolerade väggar
– Tre gallerhyllor i tjock rostfritt stål
– Pelletsbehållare med digital display för 109 kg pellets
– Infraröd tankmätare för pelletsen som larmar vid för låg nivå
– Justerbar skorsten
– Grillyta: 8387 cm²
– Stora hjul för enkel flytt
– Elförbrukning 70 watt under tändning därefter 10 watt per timme

Tillbehör som medföljer:
– En magnetisk skärbräda i bambu
– En fronthylla och ett sidobord i rostfritt stål
– En temperatur-probe (nål till termometer) med förvaringslåda

Vikt 1205 kg

Läs mer om Traeger Grill Timberline 1300...


Hitta Traeger Grill Timberline 1300även i dessa butiker...