Traeger Grill Pro 780

Traeger Grill Pro 780
Traeger Grill Pro 780
Beskrivning av Traeger Grill Pro 780

Pro 780 från Traeger är en stor s k BBQ Smoker enligt många grillfantaster det bästa som hänt barbecue-världen. Traeger tar den klassiska low & slow cooking-kulturen från Texas till var mans trädgård. Grillarna eldas med hardwood pellets – en högeffektiv sammanpressad liten pellet som består av 100% trä helt utan tillsatser. Du har full temperaturkontroll tack vare digital display från rökning på låg temperatur till traditionell barbecue.

Pro 780 är utrustad med en smart fläktanordning som sprider värmen från de brinnande pelletsen jämnt i hela grillen. Du behöver aldrig oroa dig för att bränna maten eftersom det du grillar aldrig utsätts för direktvärme. Du reglerar temperaturen med en digital display. Grillen tänds genom du trycker på en strömbrytare – glöm allt kladdande med nersvärtande kol eller bök och stök med gastuber och slangar.

Pro-serien har tidigare blivit uppdaterat med ett extra stabilt chassi en digital kontroll och en avancerad logik som ger en temperaturprecision på +/-7°C. Grillarna kan kontrolleras med WiFi via deras WiFire-teknik vilket kan ta din grillningen ytterligare ett steg mot det precisionsarbete det är. Därifrån kan du ändra temperaturen följa hur din mat tillagas och justera rökflödet. Du kan även ladda ned recept från Traeger direkt till din grill och följa enkla steg-för-steg anvisningar.

– Temperaturer mellan 75°C-230°C
– Dubbla gallerhyllor i porslinsemaljerad stål
– Digital temperaturstyrning med en precision på +/-7°C (genomsnitt mätt över 1 timme)
– Grillyta 5032 cm²
– Pelletsbehållare med digital display för 82 kg pellets
– Justerbar skorsten
– Stora hjul för enkel flytt
– Elförbrukning 70 watt under tändning därefter 10 watt per timme

Tillbehör som medföljer:
– En temperatur-probe (nål till termometer)

Vikt 662 kg

Läs mer om Traeger Grill Pro 780...


Hitta Traeger Grill Pro 780även i dessa butiker...