Table Top Stories Barcelona Karaff Akryl 3 L Grön

Table Top Stories Barcelona Karaff Akryl 3 L Grön
Table Top Stories Barcelona Karaff Akryl 3 L Grön
Beskrivning av Table Top Stories Barcelona Karaff Akryl 3 L Grön

Barcelona är en klotrund karaff i akrylplast perfekt till sommarens luncher i trädgården eller picknick på stranden. Tack vare sin eleganta design blir karaffen lika fin till festliga middagar eller varför inte sätta ett fång blommor i och använda den som vas?

Akrylplast har samma klara lyster som glas men med den stora fördelen att det är ett mycket slagfast och tåligt material som passar lika bra att använda inomhus som utomhus. Finns i flera härliga färger.Volym 3 liter.

Läs mer om Table Top Stories Barcelona Karaff Akryl 3 L Grön...


Hitta Table Top Stories Barcelona Karaff Akryl 3 L Grönäven i dessa butiker...