Stoff Nagel Ljusstake 3-pack Mässing

Stoff Nagel Ljusstake 3-pack Mässing
Stoff Nagel Ljusstake 3-pack Mässing
Beskrivning av Stoff Nagel Ljusstake 3-pack Mässing

3 moduler Nagel-ljusstake från STOFF. En reproduktion av den klassiska modulljusstaken från år 1965. Originalet är formgivet av Werner Stoff på uppdrag av Hans Nagel och tillverkades av den tyska fabriken BMF Bayerische Metallen Fabrik på 60- och 70-talet. Ljusstaken är idag ett samlarobjekt och nyproduktionen av Nagel-ljusstakarna sker under licens av Nagel Gmbh.

Ställ fram ljusstaken som solitär eller sätt samman flera moduler och skapa din egen personliga STOFF-ljusstake. Varje modul är 112 cm bred och 65 cm hög. Ljushållarna är anpassade till en mindre storlek stearinljus 13 mm i diameter. Det här är en tidlös ljusstake som passar både det moderna som retroinspirerande hemmet.

Läs mer om Stoff Nagel Ljusstake 3-pack Mässing...


Hitta Stoff Nagel Ljusstake 3-pack Mässingäven i dessa butiker...