Stelton Danish Modern Emma Vattenkokare 12 L Mörkblå

Stelton Danish Modern Emma Vattenkokare 12 L Mörkblå
Stelton Danish Modern Emma Vattenkokare 12 L Mörkblå
Beskrivning av Stelton Danish Modern Emma Vattenkokare 12 L Mörkblå

Steltons vattenkokare Emma rymmer 12 l och är försedd med ett avtagbart kalkfilter den är säkrad mot torrkokning kokar snabbt upp med låg energiförbrukning och slår av automatiskt när vattnet har kokat klart.
Den här prisbelönta Emma-kollektionen med sin enkla och eleganta stil är ett vackert tillägg i varje hem. Den danska designduon HolmbäckNordentoft som inspirerats av 50-talets formspråk och den nordiska stilen har med de rena linjerna och de innovativa materialkombinationerna trä och stål gjort kollektionen till en riktig designklassiker för vardagsbruk.

Läs mer om Stelton Danish Modern Emma Vattenkokare 12 L Mörkblå...


Hitta Stelton Danish Modern Emma Vattenkokare 12 L Mörkblåäven i dessa butiker...