Stasher Förvaringspåse 290 ml Klar

Stasher Förvaringspåse 290 ml Klar
Stasher Förvaringspåse 290 ml Klar
Beskrivning av Stasher Förvaringspåse 290 ml Klar

Stasher är en återanvändbar och mångfunktionell förvaringspåse i silikon som ersätter engångsplastpåsar. Med sin unika luft- & vätsketäta försegling som är lätt att öppna och stänga är den en allt-i-ett lösning som gör att du slipper hålla reda på både lock och klämmor. Påsen är tillverkad av hypoallergen platinasilikon och håller både bakterier och svamptillväxt borta och passar därför utmärkt för all typ av förvaring. Använd påsen för snacks sladdar resenecessär eller för att förvara rester i kylen eller frysen. Endast fantasin kan sätta gränser för vad du kan använda din Stasher till! Påsen är dessutom en utmärkt hjälpreda i köket och kan användas för sous-vide i vattenbad och i ugnen.

Stasher är medlem i ”1% for the planet” vilket innebär att Stasher skänker 1% av sin totala omsättning till organisationen för att bidra till att förbättra vår globala miljö.

Läs mer om Stasher Förvaringspåse 290 ml Klar...


Hitta Stasher Förvaringspåse 290 ml Klaräven i dessa butiker...