Skeppshult Professional Traktörpanna med stålhandtag 25 cm

Skeppshult Professional Traktörpanna med stålhandtag 25 cm
Skeppshult Professional Traktörpanna med stålhandtag 25 cm
Beskrivning av Skeppshult Professional Traktörpanna med stålhandtag 25 cm

Rejäl traktörpanna med höga kanter från Skeppshult. Denna gjutjärnspanna kan du med rätt skötsel ha hela livet. Stekpannan har en naturlig non-stickyta av svensk ekologisk rapsolja som förbättras med tiden – gjutjärnskärl är gjorda att hålla år efter år. Trots att värmekällor kommer och går kommer alltid gjutjärnet bestå – denna panna kan du nämligen ha på alla värmekällor från öppen eld till induktionshäll. I en väl infettad gjutjärnspanna behövs det dessutom inte mycket fett.

Botten är hela 5 mm tjock och sprider värmen jämnt för att ge en fin stekyta. Tack vare att handtaget är gjort i stål så kan du även använda din panna i ugnen. Varje detalj gjuts i en unik sandform i Skeppshults gjuteri i de småländska skogarna och kanterna slipas för hand. Därför blir varenda skepphultprodukt unik och ingen är den andra exakt lik. Alla Skeppshults produkter tillverkas med 25 års gjutjärnsgaranti.

Läs mer om Skeppshult Professional Traktörpanna med stålhandtag 25 cm...


Hitta Skeppshult Professional Traktörpanna med stålhandtag 25 cmäven i dessa butiker...