Skeppshult Gryta oval med järnlock 6 L

Skeppshult Gryta oval med järnlock 6 L
Skeppshult Gryta oval med järnlock 6 L
Beskrivning av Skeppshult Gryta oval med järnlock 6 L

Traditionell gryta med järnlock från Skeppshult. Denna gjutjärnsgryta kan du med rätt skötsel ha hela livet. Grytan har en naturlig non-stickyta av svensk ekologisk rapsolja som förbättras med tiden – gjutjärnskärl är gjorda att hålla år efter år. Trots att värmekällor kommer och går kommer alltid gjutjärnet bestå – denna gryta kan du nämligen ha på alla värmekällor från öppen eld till induktionshäll. I en väl infettad gjutjärnspanna behövs det dessutom inte mycket fett.

Botten är hela 5 mm tjock och sprider värmen jämnt för att ge en fin stekyta. Tack vare trähandtaget slipper du bränna dig vid matlagningen. Varje detalj gjuts i en unik sandform i Skeppshults gjuteri i de småländska skogarna och kanterna slipas för hand. Därför blir varenda skepphult produkt unik och ingen är den andra exakt lik. Alla Skeppshults produkter tillverkas med 25 års gjutjärnsgaranti.

Läs mer om Skeppshult Gryta oval med järnlock 6 L...


Hitta Skeppshult Gryta oval med järnlock 6 Läven i dessa butiker...