Sistema Brilliance Förvaringslåda Large 2 L

Sistema Brilliance Förvaringslåda Large 2 L
Sistema Brilliance Förvaringslåda Large 2 L
Beskrivning av Sistema Brilliance Förvaringslåda Large 2 L

Brilliance är ny smart förvaring producerad i kristallklar slitstark Tritanplast. Brilliance tål frys microugn diskmaskin och är 100% garanterat leak proof. När klipsen i sidorna öppnas öppnas även ventilerna och den blir direkt klar för micron du behöver inte ta av locket. Brilliance är helt färg smak och luktsäker finns i tre storlekar: 380ml 920 ml och 2L och är naturligtvis stapelbara som de flesta Sistema produkter.

Alla Sistemas produkter är 100% fria från BPA Phtalater och andra skadliga ämnen.

Läs mer om Sistema Brilliance Förvaringslåda Large 2 L...


Hitta Sistema Brilliance Förvaringslåda Large 2 Läven i dessa butiker...