Scanpan Impact Wokpanna 32 cm

Scanpan Impact Wokpanna 32 cm
Scanpan Impact Wokpanna 32 cm
Beskrivning av Scanpan Impact Wokpanna 32 cm

Ett måste för dig som älskar wok! Med hjälp av den sluttande formen rör du runt i pannen enkelt och undviker att ingredienser hamnar utanför. Wokpannan kommer bli en favorit med sin långa livslängd värmetålighet och enkla rengöring. Ge bort som gåva till bröllopsparet eller den nyinflyttade. Lock i härdat glas ingår.

Serien Impact är en av Scanpans bredaste serier och karakteriseras av ett högkvalitativt rostfritt stål i en elegant tvåtonsfinish med flertalet funktionella egenskaper. Varje stek och kokkärl är utrustade med en droppfri kant och måttskala är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor. Välj mellan kastruller stekpannor och wokpannor till soppgrytor och kastuller. Ett kärl för varje tillfälle i köket helt enkelt!

Läs mer om Scanpan Impact Wokpanna 32 cm...


Hitta Scanpan Impact Wokpanna 32 cmäven i dessa butiker...