Scanpan Impact Soppgryta med lock 11 L

Scanpan Impact Soppgryta med lock 11 L
Scanpan Impact Soppgryta med lock 11 L
Beskrivning av Scanpan Impact Soppgryta med lock 11 L

Ta storkoket till en ny nivå med denna gryta i en generös storlek. Lagar du ofta en stor mängd soppa eller gryta och älskar att bjuda på stora middagar kommer denna gryta bli din bästa vän. Grytan kommer bli en favorit med sin långa livslängd värmetålighet och enkla rengöring. Lock i härdat glas ingår.

Serien Impact är en av Scanpans bredaste serier och karakteriseras av ett högkvalitativt rostfritt stål i en elegant tvåtonsfinish med flertalet funktionella egenskaper. Varje stek och kokkärl är utrustade med en droppfri kant och måttskala är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor. Välj mellan kastruller stekpannor och wokpannor till soppgrytor och kastuller. Ett kärl för varje tillfälle i köket helt enkelt!

Läs mer om Scanpan Impact Soppgryta med lock 11 L...


Hitta Scanpan Impact Soppgryta med lock 11 Läven i dessa butiker...