Scanpan CTX Traktörpanna djup med lock 26 cm Rostfri

Scanpan CTX Traktörpanna djup med lock 26 cm Rostfri
Scanpan CTX Traktörpanna djup med lock 26 cm Rostfri
Beskrivning av Scanpan CTX Traktörpanna djup med lock 26 cm Rostfri

Traktörpanna med glaslock och extra höga kanter från Scanpans prisbelönta serie CTX. CTX eller ”Ceramic Titanium Extreme” är ett teknologiskt genombrott som kombinerar högklassig beläggning med rostfritt stål och skapar en produkt helt i en klass för sig.

Traktörpannan fungerar också bra att baka i – den är ugnssäker upp till 260°C. Pannan består av fem lager var och en med sin egen funktion – bland dem stål för hållbarhet och induktionskompatibilitet och en aluminiumkärna med utmärkt värmefördelning. Med sin unika non stick-beläggning är kärlet både slitstarkt och lättarbetat.

– Non stick-beläggning – slitstark och lätt att rengöra
– Jämn värmefördelning
– Ugnssäker upp till 260°C
– Lätt att lyfta
– Passar alla värmekällor
– Glaslock med ståldetaljer

Läs mer om Scanpan CTX Traktörpanna djup med lock 26 cm Rostfri...


Hitta Scanpan CTX Traktörpanna djup med lock 26 cm Rostfriäven i dessa butiker...