Royal Copenhagen White Elements Serveringsbricka 36 cm

Royal Copenhagen White Elements Serveringsbricka 36 cm
Royal Copenhagen White Elements Serveringsbricka 36 cm
Beskrivning av Royal Copenhagen White Elements Serveringsbricka 36 cm

White Elements serveringsbricka från Royal Copenhagen är perfekt för bakverk snittar eller som fruktfat. Kollektionen White Elements är designad av Louise Campbell för Royal Copenhagen och är en mix av kollektionerna Blue Fluted Plain Halvspets och Flora Danica. Den enkla designen som kombinerats med otroligt fina detaljer gör dessa tallrikar optimala för ett minimalistiskt hem. Fatet tål ugn och diskmaskin.

Läs mer om Royal Copenhagen White Elements Serveringsbricka 36 cm...


Hitta Royal Copenhagen White Elements Serveringsbricka 36 cmäven i dessa butiker...