Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 cm

Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 cm
Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 cm
Beskrivning av Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 cm

Stor skål på fot perfekt att frukt eller annat gott i.

Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.

Läs mer om Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 cm...


Hitta Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 34 cmäven i dessa butiker...