Rosti Margrethe Skål 05 L Nordic green

Rosti Margrethe Skål 05 L Nordic green
Rosti Margrethe Skål 05 L Nordic green
Beskrivning av Rosti Margrethe Skål 05 L Nordic green

Den klassiska Margrethe-skålen på 05 liter från Rosti Mepal passar utmärkt för mindre tillredning och servering. Lock finns att köpa till skålen och du kan enkelt förvandla den till en stapelbar förvaringsskål i kylskåpet för överblivna rester.

Margrethe-skålen skapades 1954 av Acton Bjørns och Sigvard Bernadottes designkontor i Köpenhamn och uppkallades efter den danska prinsessan Margrethe. Skålen är tillverkad av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm. Tål diskmaskin samt temperaturer upp till 180 °C. Använd inte redskap av metall då de riskerar att repa skålen.

Läs mer om Rosti Margrethe Skål 05 L Nordic green...


Hitta Rosti Margrethe Skål 05 L Nordic greenäven i dessa butiker...