Rosti Margrethe Mixkanna 1 L Nordic blush

Rosti Margrethe Mixkanna 1 L Nordic blush
Rosti Margrethe Mixkanna 1 L Nordic blush
Beskrivning av Rosti Margrethe Mixkanna 1 L Nordic blush

Denna kanna är designad för att matcha Margrethe-skålen och finns i flera superfina färger. Kannan har ett handtag och hällpip för ett praktiskt användande och rymmer 1 liter. Mixkannan är perfekt att vispa grädde i och passar även bra att ha drycker i. Lock finns att köpa till.

Mixkannan är tillverkad av 100 % melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm. Tål att diskas i diskmaskin. Använd inte redskap av metall då de riskerar att repa skålen.

Läs mer om Rosti Margrethe Mixkanna 1 L Nordic blush...


Hitta Rosti Margrethe Mixkanna 1 L Nordic blushäven i dessa butiker...