Rosti Margrethe Durkslag 15 L Grå

Rosti Margrethe Durkslag 15 L Grå
Rosti Margrethe Durkslag 15 L Grå
Beskrivning av Rosti Margrethe Durkslag 15 L Grå

Detta durkslag från Rosti Mepal är av samma form och höga kvalitet som Margretheskålen. Volym 15 liter. Durkslaget är perfekt tillsammans med Margretheskålen i samma storlek. Låt fantasin flöda och gör en spännande kombination genom att blanda färgerna. Durkslaget är tillverkat av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm.

Margrethe-skålen skapades 1954 av Acton Bjørns och Sigvard Bernadottes designkontor i Köpenhamn och uppkallades efter den danska prinsessan Margrethe. Skålen är tillverkad av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm. Tål diskmaskin samt temperaturer upp till 180 °C.

Läs mer om Rosti Margrethe Durkslag 15 L Grå...


Hitta Rosti Margrethe Durkslag 15 L Gråäven i dessa butiker...