Rosendahl Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Mörkgrå

Rosendahl Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Mörkgrå
Rosendahl Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Mörkgrå
Beskrivning av Rosendahl Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Mörkgrå

Grand Cru termosmugg från Rosendahl är en stor to go-mugg för varma drycker tillverkad av rostfritt stål. Muggen har dubbla väggar och håller vätskan varm i flera timmar och rymmer 40 cl.  Locket har en praktisk tryckknappsfunktion som gör att du lätt hanterar muggen med en hand utmärkt då du är på språng. Alla silikon- och plastdetaljer är helt fria från ftalater och bisfenol A (BPA) och är därför bra för både dig och miljön. Tål diskmaskin.

Läs mer om Rosendahl Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Mörkgrå...


Hitta Rosendahl Grand Cru Termosmugg Rostfri 40 cl Mörkgråäven i dessa butiker...