Rörstrand Swedish Grace Tallrik flat 27 cm Midnatt

Rörstrand Swedish Grace Tallrik flat 27 cm Midnatt
Rörstrand Swedish Grace Tallrik flat 27 cm Midnatt
Beskrivning av Rörstrand Swedish Grace Tallrik flat 27 cm Midnatt

Flat tallrik ur den populära serien Swedish Grace. Denna storlek kallas för den klassiska mattallriken men kan lika väl användas som ett mindre serveringsfat. Blanda gärna med andra färger från serien.

Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930 först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.

Läs mer om Rörstrand Swedish Grace Tallrik flat 27 cm Midnatt...


Hitta Rörstrand Swedish Grace Tallrik flat 27 cm Midnattäven i dessa butiker...