Rörstrand Pli Blanc Tallrik Djup 23 cm

Rörstrand Pli Blanc Tallrik Djup 23 cm
Rörstrand Pli Blanc Tallrik Djup 23 cm
Beskrivning av Rörstrand Pli Blanc Tallrik Djup 23 cm

Njut av soppa och pastarätter i denna djupa tallrik som är lika passande för vardag som fest. Trots servisens distinkta utseende skapas ett organiskt flöde när du kombinerar de olika delarna i serien för en effektful dukning.

Pli Blanc är en porslinsservis med ett distinkt och exklusivt utseende där hårt möter mjukt. Serien tar inspiration från textilier och skrädderi och tygets sömmar förvandlas till vackra reliefer som följer servisens form. Pli Blanc är designad av designstudion Färg & Blanche och det franska namnet betyder Vitt veck. En skräddad design i högsta kvalitet för alla som tycker att stil har en självklara plats på bordet.

Läs mer om Rörstrand Pli Blanc Tallrik Djup 23 cm...


Hitta Rörstrand Pli Blanc Tallrik Djup 23 cmäven i dessa butiker...