Riedel Winewings Syrah

Riedel Winewings Syrah
Riedel Winewings Syrah
Beskrivning av Riedel Winewings Syrah

Vinglas från Riedels serie Winewings som är utformat för att ta fram fruktiga och jordiga noter i fylliga röda viner. Designen med den breda botten och kurvade kupan syresätter vinet för att ge ett starkt doftintryck i den avsmalnade öppningen av glaset. Det skapar även en perfekt balans mellan tanninerna och den koncentrerade fruktsmaken.

Vinglaset passar till: Syrah Shiraz.

Serien Winewings står för en nytänkande designriktning där man har tänkt utanför konventionella glasformer för att istället sätta funktion i första hand vilket resulterat i glasens unika form. Glasen är druvspecifika och karaktäriseras av en bred botten följt av en vingformad kurva för en extra stor exponeringsyta för syre. Detta tillsammans med glasets noga bestämda öppning gör att doftintrycket av vinet blir väldigt intensivt.

Läs mer om Riedel Winewings Syrah...


Hitta Riedel Winewings Syrahäven i dessa butiker...