Riedel Winewings Sauvignon Blanc

Riedel Winewings Sauvignon Blanc
Riedel Winewings Sauvignon Blanc
Beskrivning av Riedel Winewings Sauvignon Blanc

Winewings Sauvignon Blanc är ett glas från Riedels Winewings-serie som har bred botten och vingformad kurva för optimal syreexponering av vinet. Den avsmalnande kupan koncentrerar sedan aromerna för en starkare upplevelse. Glaset passar för alla typer av Sauvignon Blanc från fruktiga till ekade.

Vinglaset passar för: Sauvignon Blanc.

Serien Winewings står för en nytänkande designriktning där man har tänkt utanför konventionella glasformer för att istället sätta funktion i första hand vilket resulterat i glasens unika form. Glasen är druvspecifika och karaktäriseras av en bred botten följt av en vingformad kurva för en extra stor exponeringsyta för syre. Detta tillsammans med glasets noga bestämda öppning gör att doftintrycket av vinet blir väldigt intensivt.

Läs mer om Riedel Winewings Sauvignon Blanc...


Hitta Riedel Winewings Sauvignon Blancäven i dessa butiker...