Riedel Winewings Chardonnay

Riedel Winewings Chardonnay
Riedel Winewings Chardonnay
Beskrivning av Riedel Winewings Chardonnay

Vinglas för Chardonnay från Riedels serie Winewings. Glaset är designat för att locka fram alla nyanser ur fylliga vita viner. Glaset har en bred botten med vingliknande kurva som skapar en stor exponeringsyta för syre. Själva kupan avslutas med en stor öppning som intensifierar doftintrycket utan att överkoncentrera aromerna.

Vinglaset passar till: Chardonnay.

Serien Winewings står för en nytänkande designriktning där man har tänkt utanför konventionella glasformer för att istället sätta funktion i första hand vilket resulterat i glasens unika form. Glasen är druvspecifika och karaktäriseras av en bred botten följt av en vingformad kurva för en extra stor exponeringsyta för syre. Detta tillsammans med glasets noga bestämda öppning gör att doftintrycket av vinet blir väldigt intensivt.

Läs mer om Riedel Winewings Chardonnay...


Hitta Riedel Winewings Chardonnayäven i dessa butiker...