Riedel Vinum Sakeglas 2-pack

Riedel Vinum Sakeglas 2-pack
Riedel Vinum Sakeglas 2-pack
Beskrivning av Riedel Vinum Sakeglas 2-pack

Sakeglas i 2-pack från Riedels serie Vinum. Det här glaset är särskilt framtaget för den japanska risdrycken sake. Glaset har utvecklats tillsammans med sakebryggare och sakeexperter. Resultatet är ett glas med en vid öppning som framhäver de komplexa aromerna från lagrad Junmai Ginjo sake. Kupan är utrustad med en hög elegant stam för att höja saken till vinets nivå på matbordet.

Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r.

Vinum består av en mängd olika vatten- sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.

Läs mer om Riedel Vinum Sakeglas 2-pack...


Hitta Riedel Vinum Sakeglas 2-packäven i dessa butiker...