Riedel Vinum Pinot Noir Glas 2-pack

Riedel Vinum Pinot Noir Glas 2-pack
Riedel Vinum Pinot Noir Glas 2-pack
Beskrivning av Riedel Vinum Pinot Noir Glas 2-pack

Vinglas i 2-pack från Riedels serie Vinum. Det här glaset är särskilt framtaget för Pinot Noir från nya världens vinländer som till exempel Nya Zeeland och USA. Vinerna är sötare och fruktigare än Pinot Noir från Europa. Det som skiljer vinglaset från glaset för Old World Pinot Noir är det raka partiet längst upp på kupan. Denna så kallade ”skorsten” styr vinet förbi tungspetsen vilket gör att sötman i vinet blir mindre påtaglig. Ett vackert rödvinsglas som också passar utmärkt till roséchampagne.

Vinglaset passar även till: Barbaresco och Barolo (Nebbiolo) Blanc de Noirs Nerello och Mascalese.

Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r.

Vinum består av en mängd olika vatten- sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.

Läs mer om Riedel Vinum Pinot Noir Glas 2-pack...


Hitta Riedel Vinum Pinot Noir Glas 2-packäven i dessa butiker...