Riedel Vinum Champagneglas 2-pack

Riedel Vinum Champagneglas 2-pack
Riedel Vinum Champagneglas 2-pack
Beskrivning av Riedel Vinum Champagneglas 2-pack

Vinum Champagneglas i 2-pack från Riedel för champagneälskaren som vill få en ny upplevelse. Glaset har en elegant rundad form som gör att champagnes liv och därmed njutningen förlängs. Det vida mittpartiet på kupan gör att aromerna lyfts fram på ett sätt som inte sker med ett smalare glas och glasets tunna profil bidrar ytterligare till känslan. Vinum är Riedels mest populära serie med vackra glas för varje druva och smak. Glaset passar även bra till Cava Prosecco och andra mousserande viner det är tillverkat i kristallglas som tål diskmaskin så kan även avnjutas i större sällskap. Kombinera med vattenglas från Riedel för en elegant helhet.

Läs mer om Riedel Vinum Champagneglas 2-pack...


Hitta Riedel Vinum Champagneglas 2-packäven i dessa butiker...