Riedel Performance Röd/Vitvinsglas 2-pack

Riedel Performance Röd/Vitvinsglas 2-pack
Riedel Performance Röd/Vitvinsglas 2-pack
Beskrivning av Riedel Performance Röd/Vitvinsglas 2-pack

Performance rieslingglas är unikt eftersom det passar till både vita och röda viner. Kupans långsmala form och slutna öppning balanserar syran i vita viner genom att lyfta fram druvans fruktighet. Av samma anledning passar det till röda viner med fin syra och balanserade tanniner som till exempel Zinfandel och Chianti.

Vinglaset passar även till: Alsace Grand Cru Bardolino Beaujolais Nouveau Blauer Portugieser Côtes de Provence Côtes du Rhône rosé Dolcetto Grüner Veltliner Jurançon Sec Lagrein Loire (vitt) Marsannay rosé Montepulciano Mosel-Saar-Ruwer Müller-Thurgau Pouilly Fumé Primitivo Riesling Rosé Sancerre Sangiovese Sauvignon Blanc (oekad) Scheurebe Schilcher Teroldego Traminer Vernaccia och Welschriesling.

Riedels serie Performance är ett måste för alla vinälskare!

Efter ett långt arbete och en mängd vinprovningar har Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir ännu bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Detta uppnås genom Performance kristallglas med optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir lite större på insidan. På så sätt får vinet möjlighet att öppna upp sig och visa alla små nyanser.

Läs mer om Riedel Performance Röd/Vitvinsglas 2-pack...


Hitta Riedel Performance Röd/Vitvinsglas 2-packäven i dessa butiker...