Riedel Performance Cabernet/Merlotglas 2-pack

Riedel Performance Cabernet/Merlotglas 2-pack
Riedel Performance Cabernet/Merlotglas 2-pack
Beskrivning av Riedel Performance Cabernet/Merlotglas 2-pack

Performance vinglas för Cabernet/Merlot har en stor hög kupa med förhållandevis vid öppning. Kupans form förhöjer upplevelsen av vinet genom att mildra strävheten och dämpa den mest aggressiva syran. Det gör att fruktsötman träder fram och vinet får en rundare och fylligare smak.

Vinglaset passar även till: Bordeaux (rött) Cabernet Franc Fronsac Graves rouge Listrac Margaux Médoc Moulis Pauillac Pessac Leognan (rött) Pomerol St. Emilion St. Estèphe och St. Julien.

Riedels serie Performance är ett måste för alla vinälskare!

Efter ett långt arbete och en mängd vinprovningar har Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir ännu bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Detta uppnås genom Performance kristallglas med optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir lite större på insidan. På så sätt får vinet möjlighet att öppna upp sig och visa alla små nyanser.

Läs mer om Riedel Performance Cabernet/Merlotglas 2-pack...


Hitta Riedel Performance Cabernet/Merlotglas 2-packäven i dessa butiker...