PR Home Alvar Utomhuslampa USB 48 cm Vit

PR Home Alvar Utomhuslampa USB 48 cm Vit
PR Home Alvar Utomhuslampa USB 48 cm Vit
Beskrivning av PR Home Alvar Utomhuslampa USB 48 cm Vit

Alvar solcellslampa laddas av dagsljus via solcellspanelen på toppen. Energin lagras i ett litiumbatteri och lampan kan sedan lysa i flera timmar med hjälp av energisnåla LED-dioder. Även en molnig dag når solpanelen 50% av sin maxkapacitet och om inte det skulle räcka går den även att ladda via USB.

Solpanelen är av Mono Cristallina-typ vilket är den mest exklusiva tekniken med högst energieffektivitet. Halvar har en dimmerfunktion med tre steg (150 300 600 lumen) som du justerar via strömbrytaren.

Vid fulladdat batteri lyser Halvar i 6 3 respektive 15 timmar beroende på vilken ljusstyrka du använder. Glödlampa ingår.

Läs mer om PR Home Alvar Utomhuslampa USB 48 cm Vit...


Hitta PR Home Alvar Utomhuslampa USB 48 cm Vitäven i dessa butiker...