OBH Nordica OptiGrill+ Bordsgrill med bricka Svart

OBH Nordica OptiGrill+ Bordsgrill med bricka Svart
OBH Nordica OptiGrill+ Bordsgrill med bricka Svart
Beskrivning av OBH Nordica OptiGrill+ Bordsgrill med bricka Svart

OptiGrill+ bordsgrill från OBH Nordica. Optigrill+ med snackbricka ger ännu fler möjligheter för matlagningen och perfekt grillresultat varje gång. Bordsgrillen har sensorer som mäter maten och ger perfekt resultat. Utrustad med sex automatiska tillagningsprogram för olika livsmedel: hamburgare fågel smörgås korv rött kött och fisk samt fyra manuellt inställda temperaturnivåer. Indikatorn anger köttets tillagningsgrad från blodigt till medium och genomstekt.

Läs mer om OBH Nordica OptiGrill+ Bordsgrill med bricka Svart...


Hitta OBH Nordica OptiGrill+ Bordsgrill med bricka Svartäven i dessa butiker...