Nuts Innovations Bivaxduk Rulle Ränder 30×90 cm Svart

Nuts Innovations Bivaxduk Rulle Ränder 30×90 cm Svart
Nuts Innovations Bivaxduk Rulle Ränder 30×90 cm Svart
Beskrivning av Nuts Innovations Bivaxduk Rulle Ränder 30×90 cm Svart

Rulle med randig bivaxduk.

Wraps av bivax är ett klimatsmart alternativ för dig som vill minska användningen av plast- eller aluminiumfolie. Bivaxdukarna från Nuts Innovations används för att skydda livsmedel så som bröd ost eller överblivna matrester. De fungerar även utmärkt över en jäsande deg eller för att slå in smörgåsar och frukt till utflykten. Dukarna är tillverkade av 100% naturliga material (bomull bivax kokosolja och trädharts).

– Antibakteriella
– Återanvändbara
– Ej lämpliga till rått kött kyckling eller fisk

Förslut genom att lägga duken som ett lock över en skål eller burk. Vik in kanterna och värm duken lätt med händerna så fäster bivaxduken i sig själv. Rengör duken med ljummet vatten och några droppar diskmedel vid behov.

Bivaxdukarna finns med en mängd motiv bara att välja din favorit!

I setet ingår:
– En rulle 305 x 90 cm

Läs mer om Nuts Innovations Bivaxduk Rulle Ränder 30×90 cm Svart...


Hitta Nuts Innovations Bivaxduk Rulle Ränder 30×90 cm Svartäven i dessa butiker...