Nuts Innovations Bivax Refill 60 g

Nuts Innovations Bivax Refill 60 g
Nuts Innovations Bivax Refill 60 g
Beskrivning av Nuts Innovations Bivax Refill 60 g

Bivax som du använder för att fräscha upp dina bivaxdukar eller skapar egna från scratch!

Wraps av bivax är ett klimatsmart alternativ för dig som vill minska användningen av plast- eller aluminiumfolie. Bivaxdukarna från Nuts Innovations används för att skydda livsmedel så som bröd ost eller överblivna matrester. De fungerar även utmärkt över en jäsande deg eller för att slå in smörgåsar och frukt till utflykten. Bivaxet är tillverkat av 100% naturliga material (bivax jojobaolja och trädharts). 60 g.

Så här gör du:
– Lägg bit bomullsduk på en ugnsplåt och strössla ut bivaxbitar tätt över hela ytan. Du kan också använda ett strykjärn för att smälta vaxet. Se då till att ha ett skyddande tyg mellan vax och strykjärn
– Sätt in plåten i ugnen på låg värme i någon minut – vaxet smälter kanonsnabbt
– Kontrollera så att hela tygbiten blivit täckt av det smälta vaxet annars smeta ut det eller lägg på lite till och sätt in en omgång till i ugnen

Läs mer om Nuts Innovations Bivax Refill 60 g...


Hitta Nuts Innovations Bivax Refill 60 gäven i dessa butiker...