Nicolas Vahé Tapenad Svarta oliver & Basilika 140 g

Nicolas Vahé Tapenad Svarta oliver & Basilika 140 g
Nicolas Vahé Tapenad Svarta oliver & Basilika 140 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Tapenad Svarta oliver & Basilika 140 g

Smakfull tapenade med svarta oliver och basilika från Nicolas Vahé. Tapenaden är gjord på solmogna svarta oliver och ger dig en utsökt smak till middagsbordet. Ät tapenaden på hembakat bröd eller använd den som smakgivare till grillad fisk. Hållbarhet efter öppning: 1 vecka vid kylförvaring. 140 g.

Innehåll
Svarta oliver 74% extra jungfruolja kapris soltorkade tomater 4% vitlök senap (vatten senap vinäger salt) koncentrerad citronsaft ansjovisgrädde (ansjovis (fisk) solrosolja smaksatt vinäger salt) salt kryddor varav basilika 08%

Läs mer om Nicolas Vahé Tapenad Svarta oliver & Basilika 140 g...


Hitta Nicolas Vahé Tapenad Svarta oliver & Basilika 140 gäven i dessa butiker...