Nicolas Vahé Salt Skogssvamp 330 g

Nicolas Vahé Salt Skogssvamp 330 g
Nicolas Vahé Salt Skogssvamp 330 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Salt Skogssvamp 330 g

Gourmetvarumärket Nicolas Vahé har skapat en serie av olika salter med en massa spännande smaker och kryddor som passar perfekt till alla sorters matlagning. Detta läckra salt är smaksatt med havssalt och torkad svamp och är ett bra alternativ till rent havssalt. Saltet passar utmärkt till kyckling kött pasta och risotto. Saltblandningen kommer i en stilren glaskvarn med två alternativ – finmalet och grovmalet. Hållbarhet öppnad: 16 månader. 330 g.

Innehåll
Havssalt 33% torkade blandade svampar (gul och brungula smala soppar (suillus granulatus suilus luteus) vanlig ostronhatt (pleurotus ostreatus) judasöra (auricularia politrica) ätbara soppar (boletus edulis boletus aereus boletus pinicola boletus reticulatus) naturlig smak färg (kaustisk sulfitkaramell)

Läs mer om Nicolas Vahé Salt Skogssvamp 330 g...


Hitta Nicolas Vahé Salt Skogssvamp 330 gäven i dessa butiker...