Nicolas Vahé Salt Parmesan & Basilika 320 g

Nicolas Vahé Salt Parmesan & Basilika 320 g
Nicolas Vahé Salt Parmesan & Basilika 320 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Salt Parmesan & Basilika 320 g

Gourmetvarumärket Nicolas Vahé har skapat en serie av olika salter med en massa spännande smaker och kryddor som passar perfekt till alla sorters matlagning. Det populära saltet med parmesanost och basilika är oundvikligt i köket och matlagningen. Åtnjut den underbara smaken och aptitliga gröna färgen. Smaken är perfekt till rätter med pasta och pizza. Saltblandningen kommer i en stilren glaskvarn med två alternativ – finmalet och grovmalet. Hållbarhet öppnad: 16 månader. 320 g.

Innehåll
Salt 966% parmesanost (salt ostlöpe) 3% basilika 03% eterisk basilikaolja färg: klorofyllin

Läs mer om Nicolas Vahé Salt Parmesan & Basilika 320 g...


Hitta Nicolas Vahé Salt Parmesan & Basilika 320 gäven i dessa butiker...