Nicolas Vahé Salt Hemlig blandning 320 g

Nicolas Vahé Salt Hemlig blandning 320 g
Nicolas Vahé Salt Hemlig blandning 320 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Salt Hemlig blandning 320 g

Gourmetvarumärket Nicolas Vahé har skapat en serie av olika salter med spännande smaker och kryddor som passar perfekt till alla sorters matlagning. Den här hemliga blandningen är ett måste för matlagningsentusiasten! Njut av en fantastisk mix av lavendelblommor soltorkade tomater svart peppar timjan rosmarin och vitlök. Saltblandningen kommer i en stilren glaskvarn med två alternativ – finmalet och grovmalet. Hållbarhet öppnad: 16 månader. 320 g.

Innehåll
Salt 958% soltorkade tomater ekologisk vitlök timjan rosmarin lavendelblommor svartpeppar

Läs mer om Nicolas Vahé Salt Hemlig blandning 320 g...


Hitta Nicolas Vahé Salt Hemlig blandning 320 gäven i dessa butiker...