Nicolas Vahé Salt Curry & Kokos 330 g

Nicolas Vahé Salt Curry & Kokos 330 g
Nicolas Vahé Salt Curry & Kokos 330 g
Beskrivning av Nicolas Vahé Salt Curry & Kokos 330 g

Gourmetvarumärket Nicolas Vahé har skapat en serie av olika salter med en massa spännande smaker och kryddor som passar perfekt till alla sorters matlagning. Detta läckra salt är tillsatt med curry och kokos som ger dina rätter en exotisk touch. Blandningen består av havssalt chiliflingor curry och kokos är ett bra alternativ till rent havssalt. Saltet är perfekt till vardagliga rätter med kyckling grönsaker kött och fisk. Saltblandningen kommer i en stilren glaskvarn med två alternativ – finmalet och grovmalet. Hållbarhet öppnad: 16 månader. 330 g.

Innehåll
Havssalt karry (korianderpulver kumminpulver gurkmejapulver persiljapulver salt vitlökspulver lökpulver mild paprika ingefärapulver starkt pepparpulver) kokos

Läs mer om Nicolas Vahé Salt Curry & Kokos 330 g...


Hitta Nicolas Vahé Salt Curry & Kokos 330 gäven i dessa butiker...